Η μέθοδος Gronholm – 2010

«Η ΜΕΘΟΔΟΣ GRONHOLM»
Γκαλθεράν Τζόρντι
2009-2010
ΥΠΟΓΕΙΟ, Πεσμαζόγλου 5
Σύγχρονο Ρεπερτόριο
Μετάφραση : Τσατσαρώνη Μαρία-Καραμίχος Γιώργος
Σκηνοθεσία : Χρονόπουλος Διαγόρας
Σκηνικά : Γαβαλάς Γιώργος
Κοστούμια : Γαβαλάς Γιώργος
Μουσική : Γασπαράτος Σταύρος
Φωτισμοί : Παυλόπουλος Λευτέτης
Διανομή
Φερνάντο…Καραμίχος Γιώργος
Ενρίκε…Σαπουντζής Χρήστος
Μερσέδες…Παπαδοπούλου Βίκυ
Κάρλος…Λαγούτης Πέτρος
Πρώτη παράσταση : Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010
έως Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Το έργο αναφέρεται στις σκληρές και απάνθρωπες διαδικασίες πρόσληψης στις οποίες υποβάλλουν τα υποψήφια στελέχη τους οι πολυεθνικές εταιρείες.

Τέσσερα άτομα συναντιούνται στην αίθουσα συνεντεύξεων μιας πολυεθνικής εταιρείας. Εμφανίζονται ως υποψήφιοι που κατάφεραν να φτάσουν στη τελική φάση επιλογής για μια διευθυντική θέση. Μόνο που δεν πρόκειται να περάσουν από μια απλή συνέντευξη αλλά από τη «Μέθοδο Gronholm».

Στη διάρκεια διαφόρων ψυχοφθόρων δοκιμασιών οι υποψήφιοι θα ανακαλύψουν πόσο ευάλωτοι και πόσο μόνοι είναι, θα τεστάρουν τις αντοχές τους, θα εκφράσουν την άποψή τους για το απάνθρωπο σύστημα πρόσληψης και τις ιδιαιτερότητες του εργασιακού συστήματος. Στην πορεία θα ξεδιπλώσουν μύχιες πτυχές του εαυτού τους, δημιουργώντας ένα μωσαϊκό ανθρώπινων χαρακτήρων, οι οποίοι δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους…ή μήπως έχουν;

Ο καταλανός συγγραφέας Τζόρντι Γκαλθεράν συνδυάζει με μαεστρία το χιούμορ με το δράμα, τη λύπη με το γέλιο και μέσα από έξυπνους διαλόγους μας μεταφέρει στο σκληρό και ανταγωνιστικό χώρο των πολυεθνικών. Οι ανατροπές είναι συνεχείς και το τέλος πραγματικά απρόβλεπτο!


  • i-methodos-gronholm-6i-xronia-1
  • i-methodos-gronholm-6i-xronia-2