ΛΕΥΚΩΜΑ

ΛΕΥΚΩΜΑ 1985-1998

«Την περιπέτεια ενός γοητευτικού ταξιδιού του Θεάτρου Τέχνης και των ανθρώπων του για δεκατέσσερα συνεχή καλοκαίρια στην Επίδαυρο, μέσα από φωτογραφικά στιγμιότυπα που έρχονται για πρώτη φορά στο φως, αφηγείται ένα μοναδικό, ιστορικής αξίας λεύκωμα, που δημιούργησε ο σκηνοθέτης και διευθυντής της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης Κωστής Καπελώνης.»

Ο Κωστής Καπελώνης έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα των φωτογραφιών για την εσαεί επανέκδοση αυτού του βιβλίου στο Θέατρο Τέχνης. Τα έσοδα θα διατίθενται για τις ανάγκες της συντήρησης του Αρχείου του Θεάτρου Τέχνης.
Πρώτη κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο του 2019, στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

ΕΚΔΟΣΗ: ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ / ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ
Διατίθεται από το Θέατρο Τέχνης, στην τιμή των 20€, συν έξοδα αποστολής.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: info@theatro-technis.gr  2103222760

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ιδρύθηκε το 1942 και έχει θέσει ως στόχους του την ανάδειξη και καθιέρωση νέων ελλήνων συγγραφέων, τη δημιουργία «Σχολής» με δικό της «ύφος» για την κατάκτηση της θεατρικής τέχνης, τη γνωριμία και συνεπώς την επικοινωνία του ελληνικού κοινού με τους μεγάλους ξένους κλασικούς και σύγχρονους συγγραφείς, την ερμηνεία του Αρχαίου Δράματος και, από τότε μέχρι σήμερα, υπηρετεί και πραγματώνει αδιάλειπτα τους αρχικούς στόχους του. Έχουμε να κάνουμε όχι απλά με ένα γεγονός αλλά με ένα ιστορικό γεγονός.

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ


           

 

Ευχαριστίες

Το Θέατρο Τέχνης ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Ανδρέου, μέλος της εταιρείας του Θεάτρου Τέχνης, για τη χορηγία του στην δημιουργία και λειτουργία της παρούσας ιστοσελίδας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

logo

 

Ελληνική Εταιρεία Θεάτρου

: Πεσμαζόγλου 5, 10564 Αθήνα

: 2103222760

: info@theatro-technis.gr