Αυλαία ρίχνουν πριν το Πάσχα τέσσερις εξαιρετικές παραστάσεις

 

 

ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ

αυλαία ρίχνουν πριν το Πάσχα τέσσερις εξαιρετικές παραστάσεις

 

Έχοντας κερδίσει κοινό και κριτικούς, ολοκληρώνουν με μεγάλη επιτυχία τις παραστάσεις τους τέσσερα εξαιρετικά έργα, στις δύο σκηνές του Θεάτρου Τέχνης.

Την Τρίτη 23 Απριλίου αυλαία ρίχνει στο Υπόγειο η "Αγάπη" της Ελένης Ευθυμίου, ένα έργο-βίωμα ενσαρκωμένο από τους Παντελή Παπαδόπουλο, Μαριέττα Σγουρδαίου, Κωνσταντίνα Τάκαλου, ενώ στην ίδια σκηνή τελευταία ευκαιρία έως την Κυριακή 28 Απριλίου για να παρακολουθήσετε "Το σπίτι της Μπερνάρντα Αλμπα" του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα με τη σκηνοθετική υπογραφή της Μαρίας Πρωτόπαπα και τους Ευγενία Αποστόλου, Άννα Καλαϊτζίδου, Δημήτρη Μαργαρίτη, Ελένη Σπετσιώτη, Χρήστος Στέργιογλου, Κατερίνα Φωτιάδη, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη επί σκηνής.

Την ίδια ημέρα στη σκηνή της Φρυνίχου ολοκληρώνονται οι παραστάσεις και για την κωμωδία του Ευγένιου Λαμπίς "Οι δύο χέστηδες" που παρουσιάζεται δια χειρός Βασίλη Παπαβασιλείου με τους Κλέλια Ανδριολάτου, Γιώργο Γλάστρα, Σμαράγδα Κακκίνου, Θέμη Πάνου, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο.

Τέλος, επίσης στη σκηνή της Φρυνίχου, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου ολοκληρώνονται και οι παραστάσεις του νέου έργου της ομάδας RMS MATAROA "ΤΑΝΚ / Όλη Νύχτα Εδώ" σε σκηνοθεσία Μάνου Βαβαδάκη με τον ίδιο και τις Κατερίνα Παπανδρέου και Κατερίνα Πατσιάνη στη σκηνή.

 

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας στους παρακάτω συνδέσμους

 

Αγάπη

https://www.more.com/theater/agapi-1

 

Το σπίτι της Μπερνάρντα Αλμπα

https://www.more.com/theater/to-spiti-tis-mpernarnta-almpa-1

 

Οι δύο χέστηδες

https://www.more.com/theater/oi-dyo-xestides

 

ΤΑΝΚ / Όλη Νύχτα Εδώ

https://www.more.com/theater/tank/oli-nyxta-edo

 

teleytaies1 teleytaies1 teleytaies1 teleytaies1